Victoria & Nuutti

X-tra Desired Av Thara & Taygem Go Tell Your Mom

Syntynyt - Born 23.7.2016

Lonkat - Hips -
Kyynärät - Elbows -
Silmät - Eyes CRD
Selkä - Back -

CEA DNA affected (kliinisen tutkimuksen mukaan - by clinical result)
DM -
MDR1 +/+ or +/- (vanhempien mukaan - by parentage)

Leikkaava purenta, täysi hampaisto - Scissor bite, fullteeth

© Annina Eskola

ERI SA VSP-JUNIORI Collieiden erikoisnäyttelyssä (EXC CQ BOS-Junior in Finnish Collie Specialty)

Syntynyt - Born 17.10.2017

Lonkat - Hips -
Kyynärät - Elbows -
Silmät - Eyes OK (terveet pentuna & - kk - clear as puppy & - months)
Selkä - Back -

CEA DNA kantaja - DNA carrier (Zoogen)
DM N/N (Zoogen)
MDR1 -/- (Zoogen)

Leikkaava purenta, täysi hampaisto - Scissor bite, fullteeth
Kivekset normaalit - Normal testicles

Sukutaulu - Pedigree (Smooth Collie Database)

Adamhill's Kind Of Cool

Tender Wind's Miracle Man

Elettaria Cardemomum Av Thara

Taygem Go Tell Your Mom

Calibra's Good Citizen

Kiiramanna Adee Kaye

Kiiramanna Lumikki


Milas Dancing Solo (rough collie)

Kerhaven's The X Factor

Kerhaven's All That I Am

X-Tra Desired Victoria Av Thara

Jetsream You R My Sunshine

Jack Mack's X-Dream Aosta

Jack Mack's Luacmar Leanaban

Pentue on yhteistyöpentue Victorian omistajan kanssa, joka on luovuttanut minulle jalostusoikeuden narttuunsa tämän pentueen toteuttamiseksi. Mahdolliset pennut tulevat syntymään Suomessa ja ne rekisteröidään kennelnimelleni. Pentue on linjasiitos Victorian emään (Jack Mack's X-dream Aosta), joka on myös Nuutin isänemänemä. Pennut tulevat olemaan vanhempien mukaan CEA:n osalta 50% kantajia ja 50% alttiita. Niiltä tullaan testaamaan CEA, DM ja MDR1. Ne tulevat todennäköisesti olemaan ulkoasultaan sileäkarvaisia vaikka kumpaakaan vanhempaa ei ole testattu pitkäkarvageenin osalta ja Victoria on 25% pitkäkarvainen isänsä kautta. Pennuilta testataan myös FGF5, sillä on mahdollista että osa niistä olisi kantajia. Kumpaakaan vanhempaa ei ole vielä PEVISA-tarkistettu, mutta ne tullaan hoitamaan kuntoon vielä hyvissä ajoin ennen astutusta.

Victoria on suvultaan 50% jenkki ja asuu Norjassa sen kasvattajalla ja omistajalla Janne Christine Engebretsenillä (kennel Av Thara). Nuutti on oma kasvattini ja asuu Kirkkonummella lapsiperheessä Markus Malkaniemellä ja Viivi Valkosella.

This litter is going to be executed with co-operation with Victoria's owner who has given me rights to breed her bitch. Possible puppies will born in Finland and they will be registered under my kennel name. Litter is linebred to Victoria's mother (Jack Mack's X-Dream Aosta) which is also Nuutti's greatgreatmother. Puppies will be 50% CEA carriers and 50% CEA affected by parentage. They will be tested for CEA, DM and MDR1. All of them will propably be smooths even though neither of parents are tested for rough factor and Victoria is 25% rough via her sire. Puppies will be tested for this also. Both parents will be health checked before mating.

Victoria has 50% american lines and lives in Norway with her breeder and owner Janne Christine Engebretsen (kennel Av Thara). Nuutti is from my own breeding and lives in family with children in Kirkkonummi with Markus Malkaniemi and Viivi Valkonen.