Lissu & Kurtsi

Angriffrei Lissu & Zaron Inferno, 9.4.2020

© Anni Helminen

Syntynyt - Born 29.1.2015

Silmät - Eyes Terveet - Clear
Selkä - Back IDD2 (K3), VA0, SP0, LTV1

LT 123 Laukausvarma
Finnish mental test 123 points and secure to shots

Näyttelyistä VARASERT - RESERVE CAC from shows

Leikkaava purenta, täysi hampaisto - Scissor bite, fullteeth

© Jaana Pitkänen

Syntynyt - Born 27.1.2014

Silmät - Eyes Distichiasis
Selkä - Back OK (epävirallisesti - unofficially)

Cord1-PRA terve - normal (Movet)


Näyttelyistä useampi SERT ja CACIB - Several CACs and CACIBs from shows

Leikkaava purenta, täysi hampaisto - Scissor bite, fullteeth
Kivekset normaalit - Normal testicles

Sukutaulu - Pedigree (KoiraNet)

Criscross Smooth Malt

Kinchville Don Perignon

Harmony Tec'Kel Pallada

Zaron Inferno

Keski-Maan Deagol

Zaron Fanny Miss

Taikalehdon Malviina


Luotometsän Pekko

Hillakurun Kirjava-Kössi

Hillakurun Nella-Ruusa

Angriffrei Lissu

Hillakurun Jasu

Vuorenkaiun Nappe

Vuorenkaiun Diana

Pentue on yhteistyöpentue Lissun omistajien kanssa, jotka ovat luovuttaneet minulle jalostusoikeuden narttuunsa tämän pentueen toteuttamiseksi. Mahdolliset pennut tulevat syntymään kotonamme ja ne rekisteröidään kennelnimelleni. Pentue on Lissun ensimmäinen ja Kurtsin kuudes. Molemmat vanhemmat ovat terveitä eikä niillä ole alusta- tai ääniarkuuksia. Odotan pentueesta ulkonäöltään liioittelemattomia ja tasapainoisia sekä luonteeltaan avoimia ja sosiaalisia mäyräkoiria, joista olisi monipuoliseen harrastamiseen sekä lemmikiksi. Koska Lissu on laikullinen ruskea keltaisin merkein (atat bb E-Mm) ja Kurtsi ruskea keltaisin merkein (atat bb E-), toivotut pennut voivat olla mustia punaisin merkein (atat Bb mm), laikullisia mustia punaisin merkein (atat Bb mm), ruskeita keltaisin merkein (atat bb mm) ja laikullisia ruskeita keltaisin merkein (atat bb Mm).

Lissu on äitini ja isäpuoleni koira. Se asuu maalla Hausjärvellä kolmen muun mäyräkoiranartun kanssa. Sillä on ollut muutamia supikontakteja, joten riistaviettiä todistetusti löytyy, mutta sen kanssa ei varsinaisesti ole metsästetty tai harrastettu muitakaan lajeja vaan se nauttii olostaan täysivaltaisena perheenjäsenenä. Lissu on perusluonteeltaan iloinen, erittäin sosiaalinen ja ihmisrakas. Se tulee hyvin toimeen myös erilaisten koirien kanssa.

Kurtsi asuu Suonenjoella lapsiperheessä sekalaumassa. Se harrastaa jälkeä ja on käynyt kerran MEJÄ-kokeessa, mutta lapsiperhearki on verottanut koiraharrastusta. Tavoitteena on saada siitä valio vielä jonain päivänä. Kurtsi myös ajaa hyvin. Sen selkä on kuvattu, mutta kuvia ei ole lähetetty liittoon lausuttaviksi. Kurtsi on luonteeltaan hieman totinen, mutta varma ja ystävällinen. Kurtsilla on hyvää jälkeläisnäyttöä jo kolmannessa polvessa ja se on jättänyt jälkeläisiinsä paljon itseään.

Nartut - Bitches

 
 

Urokset - Males